Vårt val

Att ta vara på solens energi borde vara självklart. Teknik och pris har nu utvecklats så att nästan alla kan bli sin egen elproducent. Trots detta är det inte så enkelt att veta vad man ska köpa för lösning eller hur man praktiskt går tillväga när man väl bestämt sig för att skaffa solceller. Här såg vi att det fanns ett behov av ett företag som arbetar med kvalitet, kunskap och enkelhet. Ett företag som arbetar långsiktigt med kundens bästa för ögonen och ger god service. Med ett sådant företag är det ett enkelt steg att välja solceller. Ett sådant företag ville vi vara! Därför startade vi Wettersol.

Vår ambition är inte att bli störst i Sverige, men vi vill vara det naturliga valet lokalt. Vi utgår ifrån Jönköpingsområdet och tror på närhet till våra kunder. Vi drivs av att hjälpa människor och är entusiastiska över möjligheterna som solen ger. Därför vill vi att du skall välja Wettersol!

Vi är Wettersol

christianfriis-transparent

Christian Friis
VD, Ekonomi &
montering

christian.friis@wettersol.se
Tel: 036-3366813

magnusjuven-transparant

Magnus Juvén
Projektering &
försäljning

magnus.juven@wettersol.se
Tel 036-3366811

jonasgustafsson-transparant

Jonas Gustafsson
Projektering &
montering

jonas.gustafsson@wettersol.se
Tel: 036-3366812

robingrahn286x286

Robin Grahn
Montering

robin.grahn@wettersol.se
Tel: 036-3366814

Vi samarbetar med Rogös El AB, som utför elinstallationerna i samband med solcellsmontaget.

Wettersol AB har säte i Jönköpings kommun med organisationsnummer 559152-0415.

Företaget är ett registrerat elinstallationsföretag med behörighet inom fallskydd, ställningsbyggande, heta arbeten och arbetsmiljö (BAS P/BAS U, BAM med mera).

Jonas Gustafsson är också sakkunnig inom taksäkerhet.