Vi tror på kvalitet

Vi vill vara din partner i energiomställningen och vi tror att den resan börjar med solceller. Vi är redo när du är redo att ta nästa steg mot ett mera energismart hem. Vi följer utvecklingen och erbjuder dig framtidens produkter när de når rätt kvalitet och ett rimligt pris. Exempel på produkter vi kommer att erbjuda är elbilsladdare, batterilagring, solcellscarport och energistyrning utifrån din solelsproduktion.

Vi arbetar endast med stora, kända märken som lämnar mycket långa garantier. Exempel på detta är SolarEdge som ger dig verktyg att följa din anläggning ned till enskilda paneler. På så vis kan du vara trygg med att utlovade garantier verkligen håller. I upp till 25 år.

Vårt erbjudande till dig:

Vi kan vår sak, håller vad vi lovar,
kommer i tid och försöker vara lite
trevliga. Som hantverkare ska vara!

SolarEdge

Vi älskar SolarEdge! Det är ett unikt bra och framtidssäkrat system för att omvandla solcellens el till din hushållsel. SolarEdge har en överlägsen teknik med smarta optimerare och en uppkopplad växelriktare. Detta innebär bland annat att du kan följa enskilda paneler, att panelerna maximerar produktionen vid eventuella skuggor samt att de har ett flertal inbyggda säkerhetsfunktioner vid händelse av strömavbrott eller brand. SolarEdge ger mer energi än något annat system och skillnaden ökar dessutom över tid, vilket ger dig en bättre återbäring på din investering. Att de dessutom har mycket längre garantier än alla andra gör inte saken sämre.

solar-module

Rätt solpanel för dig

Vi väljer rätt solpaneler utifrån dina förutsättningar och kan anpassa din anläggning utifrån effekt, färgval och pris. Helsvarta paneler kan ofta upplevas som mer estetiska, men vi kan även erbjuda blåa, röda och gröna paneler utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi arbetar med ett flertal olika märken för att hitta rätt solpanel för dig, men gemensamt för dem är att de håller en hög kvalitet så att du kan vara trygg med din anläggning över tid. Vi tar ansvar för de produkter vi väljer att arbeta med.

Elbilsladdare

För varje elbil eller hybridbil som säljs behövs flera laddstationer. De behövs hemma, på arbetsplatsen och i offentliga miljöer.  Vi erbjuder ett flertal olika elbilsladdare och hjälper dig gärna att hitta rätt laddare för ditt behov. Det kan vara en smart idé att installera en laddstation samtidigt som du installerar solceller.

Service & Support

Vi på Wettersol AB tar ansvar från första kontakt till framtida service på din anläggning, liksom vi hjälper dig att uppdatera och bygga ut din anläggning med framtidens tillbehör.

 

Får du bekymmer med din anläggning är vi aldrig längre bort än ett email eller telefonsamtal.

 

I första hand ber vi dig maila oss på support@wettersol.se och beskriva vad som inte fungerar. Då kommer ditt ärende rakt in i vårt datasystem och du kan på så vis följa hur vi hanterar ditt ärende.
Du kan också ringa oss vardagar (08-16) på telefon 036-3300830

 

 

//Christian, Magnus & Jonas

Begär en fri offert och få kunskap, service
och engagemang som skiljer sig från andra!

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Adress

Postnummer

Ort

Epost (obligatoriskt)

Telefon

Meddelande